Tuotteet hakusanalla tuotantokäyttöön valmis (212)

VALMIS KÄYTETTÄVÄ CHROMOGENIC KPC (CRE) AGAR

VALMIS KÄYTETTÄVÄ CHROMOGENIC KPC (CRE) AGAR

90 mm Petri | 20 ml Valmis Ravintoalusta IVD | Steriili | pH 7.0 ± 0.2 10 kpl Pakkaus Tyhjöpakkaus Säilytys 2-12 °C Parasta ennen 3 kuukautta Chromogenic KPC Ravintoalusta, käytetään karbapenemijohdannaisten antibiooteille herkkyydeltään vähentyneiden gram-negatiivisten bakteerien havaitsemiseen. Tuotekoodi:AKL-269
KÄYTTÖVALMIS MAISSIJAUHOAGAR

KÄYTTÖVALMIS MAISSIJAUHOAGAR

90 mm Petri astia | 20 ml Valmis käyttää Agar IVD | Steriili | pH 6.0 ± 0.2 10-Pakkaus Tyhjiöpakkaus Säilytys 2-12 °C Säilyvyysaika 3 kuukautta Maissijauhoalusta käytetään Candida-lajien hiivojen viljelyyn, hyfien tai pseudohyfien muodostumisen tutkimiseen, Candida albicansin chlamydospoorien tuotannon tutkimiseen sekä sienten kulttuurien säilyttämiseen. Alustat erottuvat seoksina, joita käytetään laboratoriotilanteissa mikro-organismien kasvun tukemiseksi, helpottaen tutkimusprosessia. Alustat sisältävät ravinteita, energialähteitä, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä bakteerien, sienten ja muiden mikro-organismien kasvulle ja kehitykselle. Alustoilla voi olla erilaisia koostumuksia, jotka on erityisesti suunniteltu edistämään erilaisten mikro-organismien kasvua, mikä johtaa erilaisiin valmiiksi käytettäviin alustoihin, kuten "veriagar" ja "EMB agar". Yleisin erityisiin tarkoituksiin käytettävä alusta on "veriagar", joka tarjoaa tarvittavat olosuhteet monien mikro-organismien kasvulle. Toinen yleisesti käytetty alusta on "EMB agar", joka mahdollistaa erilaisten bakteerimikro-organismien eristämisen. Agar on yleinen termi geelimäiselle aineelle, jota käytetään alustan kiinteyttämiseen. Sen kemialliset komponentit on järjestetty tukemaan mikro-organismien ravitsemusta ja lisääntymistä, mikä on ratkaisevan tärkeää mikro-organismien havaitsemiselle ja tutkimiselle. Alustojen valmistus ja oikea käyttö ovat kriittisiä laboratoriotulosten luotettavuuden kannalta. Oikea sterilointi ja valmistus minimoivat tutkittavan mikro-organismin saastumisriskin samalla kun mahdollistavat sen eristämisen. Lisäksi valmistusvaiheen oikea toteuttaminen mahdollistaa mikro-organismien kasvun ja kehityksen asianmukaisesti. Näiden syiden vuoksi säännölliset tarkastukset ovat myös välttämättömiä kokeellisten tulosten johdonmukaisuuden ja pätevyyden varmistamiseksi. Mihin Alustaa Käytetään? Alusta viittaa seoksiin, joita käytetään mikro-organismien kasvattamiseen ja tutkimiseen laboratoriotilanteissa. Alustat tarjoavat tarvittavat ravinteet mikro-organismien eristämiseen, lisäämiseen ja havainnointiin, jolloin bakteerit, sienet ja muut mikro-organismit voivat kasvaa ja siten tulla soveltuviksi erilaisiin testeihin tai analyyseihin. Esimerkiksi potilaalta otetut näytteet taudin syyn diagnosoimiseksi lisätään sopivaan alustaan, ja mikro-organismien kasvua seurataan. Tämä mahdollistaa taudin syyn tunnistamisen ja sopivien hoitomenetelmien valitsemisen. Alustatyyppien rooli mikro-organismien tunnistamisessa ja analysoinnissa on tärkeä. Selektiivisiä ja rikastettuja alustoja käytetään tiettyjen mikro-organismityyppien eristämiseen ja luokitteluun. Esimerkiksi "EMB agar" auttaa eristämään ja luokittelemaan gram-negatiivisia bakteereja, kun taas "Sabouraud Tube" edistää sienten kasvua. Nämä alustatyypit ovat ratkaisevan tärkeitä mikro-organismien lajien erottamisessa ja kunkin lajin ominaisuuksien määrittämisessä. Agar tässä yhteydessä viittaa alustan lisäaineeseen. Tuotekoodi: AKL-538
READY TO USE INDOLE BROTH MEDIUM

READY TO USE INDOLE BROTH MEDIUM

Tube | 5 ml Liquid Medium IVD | Sterile | pH 7.5 ± 0.2 Packaging: 25 - 50 units Storage 2-12 °C Shelf Life 5 months The Indole Test Tube is used for the detection of indole activity in members of the Enterobacteriaceae family. Product Code: AKL-337
READY TO USE SIMMONS CITRATE AGAR TUBE

READY TO USE SIMMONS CITRATE AGAR TUBE

Tube | 5 ml Solid Agar IVD | Sterile | pH 7.0 ± 0.2 Packaging: 25 - 50 units Storage 2-12 °C Shelf Life 5 months Simmons Citrate Medium is a solid medium used in standard microbiological analyses to differentiate coliform group gram-negative bacteria based on their citrate utilization. Product Code: AKL-290
Pinaattinuudelit, Ruoka, Täytetyt Taikinat, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta

Pinaattinuudelit, Ruoka, Täytetyt Taikinat, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta

Höyrytetty, soseutettu pinaatti sekoitettuna raejuustoon ja raastettuun parmesanjuustoon luo tämän herkullisen taikinan täytteen.
Schlutzkrapfen, Ruoka, Taikinapussit, Täytetyt, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastetuotteet

Schlutzkrapfen, Ruoka, Taikinapussit, Täytetyt, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastetuotteet

Perunan, hapankerman, ruohosipulin ja valkosipulin yhdistelmä luo tämän suolaisen taikinan runsautta. Paketin sisältö: 50 kappaletta PE-pussissa
Lihanuudelit, elintarvikkeet, taikinapussit, täytetyt, valmiit ateriat, kätevätuotteet, pasta, pakasteet

Lihanuudelit, elintarvikkeet, taikinapussit, täytetyt, valmiit ateriat, kätevätuotteet, pasta, pakasteet

Pähkinäpuusta savustettu sianliha tuo rikkautta tähän mausteiseen herkkuun. Se maistuu hyvältä keitettynä ja paistettuna, hapankaalin kanssa tai keittoaineksena.
Kärntner-juuston dumplingit, Ruoka, Dumplingit, Täytetyt, Valmiit ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastettu ruoka

Kärntner-juuston dumplingit, Ruoka, Dumplingit, Täytetyt, Valmiit ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastettu ruoka

Kärntner Kasnudel on kaikkien rakastama klassikko Kärntner-nuudeleiden joukossa. Se on täytetty hienoksi soseutetuilla perunoilla, raejuustolla ja tuoreilla yrteillä sekä ruskealla mintulla. Kärntner Kasnudel on kaikkien rakastama klassikko Kärntner-nuudeleiden joukossa. Se on täytetty hienoksi soseutetuilla perunoilla, raejuustolla ja tuoreilla yrteillä. Tyypillisen makunsa Kasnudel saa ruskeasta mintusta. Yksinkertaisesti ihanaa!
Kletzen Nuudelit, Ruoka, Täytetyt Taikinat, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastettu Ruoka

Kletzen Nuudelit, Ruoka, Täytetyt Taikinat, Valmiit Ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta, Pakastettu Ruoka

Isoäidin reseptin mukaan meillä valmistetaan yhä tätä makeaa erikoisuutta Kärntenin keittiöstä. Herkullinen täyte? Kuivattuja päärynöitä (Kletzen), raejuustoa, kanelia ja sokeria. Tyypillinen maku kasnudelille tulee ruskeasta mintusta. Yksinkertaisesti ihanaa! ... Pakkauksen sisältö: 50 kappaletta PE-pussissa
DAPRed - Autofagian Havaitseminen - Valmis käytettäväksi

DAPRed - Autofagian Havaitseminen - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Koodi: D677 Valmistajat: Dojindo
Allofykosyaniinimerkintäpakkaus-NH2 - Valmis käytettäväksi

Allofykosyaniinimerkintäpakkaus-NH2 - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Toimitusehdot: huoneenlämpö Koodi: LK21 Valmistajat: Dojindo
Solujen laskentakitti-F - Valmis käytettäväksi

Solujen laskentakitti-F - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Solukokeet/ Havaitsemis- ja merkintäpaketit Säilytyslämpötila: -20°C Koodi: CK06 Valmistajat: Dojindo
ExoSparkler Eksoomien Kalvomerkitsemissetti - Punainen - Valmis käytettäväksi

ExoSparkler Eksoomien Kalvomerkitsemissetti - Punainen - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Koodi: EX02 Valmistajat: Dojindo
ATP-testisarja - Luminesenssi - Valmis käytettäväksi

ATP-testisarja - Luminesenssi - Valmis käytettäväksi

Säilytyslämpötila: -20°C GHS-piktogrammi: GHS07 Koodi: A550 Valmistajat: Dojindo
Cellstain - PI-liuos - Valmis käytettäväksi

Cellstain - PI-liuos - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet CAS-Nr.: [25535-16-4] Säilytyslämpötila: -20°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö MW: 668,39 g/mol Kaava: C27H34I2N4 CAS Nr:[25535-16-4] Valmistajat:Dojindo
Biotiinimerkitsemissetti-NH2 - Valmis käytettäväksi

Biotiinimerkitsemissetti-NH2 - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Toimitusehdot: huoneenlämpö Koodi: LK55 Valmistajat: Dojindo
G-Block liuos 10% - Valmis käytettäväksi

G-Block liuos 10% - Valmis käytettäväksi

Sovellus: Estäminen Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Ulkonäkö: Neste Koodi: 1977 Valmistajat: GERBU
Bacstain - DAPI-liuos - Valmis käytettäväksi

Bacstain - DAPI-liuos - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Solutestit/ Havaitsemis- ja merkintäpaketit CAS-Nr.: [28718-90-3] Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö MW: 350,25 g/mol Kaava: C16H17Cl2N5 CAS Nr:[28718-90-3] Koodi:BS04 Valmistajat:Dojindo
Arg-Vasta-aine Eluutiopuskuri (pH 4,0) - Valmis käytettäväksi

Arg-Vasta-aine Eluutiopuskuri (pH 4,0) - Valmis käytettäväksi

Säilytyslämpötila: 10-25°C Toimitusehdot: huoneenlämpö. Koodi:17088 Valmistajat:Nacalai
Flaviinimononukleotidi Natrium - Valmis käytettäväksi

Flaviinimononukleotidi Natrium - Valmis käytettäväksi

CAS Nr.: [130-40-5] Puhdistus: >95,0% Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Kaava: C17H20N4NaO9P*xH2O CAS Nr:[130-40-5] Koodi:16011 Valmistajat:Nacalai
Estäminen yksi - Valmis käytettäväksi

Estäminen yksi - Valmis käytettäväksi

Toimitusehto: huoneenlämpö. Koodi: 3953 Valmistajat: Nacalai
Kuolleet Solut Meikki Syvä Punainen - Korkeampi Pitoisuus kuin PI - Valmis käytettäväksi

Kuolleet Solut Meikki Syvä Punainen - Korkeampi Pitoisuus kuin PI - Valmis käytettäväksi

Reagenssi sitoutuu kovalentisti solupinnan ja solunsisäisiin proteiineihin ja värjää voimakkaasti kalvorikkoutuneita kuolleita soluja. Lisäksi väri ei vuoda solujen immobilisaation ja permeabilisaation jälkeen. Fluoresenssin intensiivisyyden ero elävien ja kuolleiden solujen välillä värjäyksen jälkeen on merkittävä, ja kuolleet solut voidaan helposti erottaa ja sulkea pois analyysistä virtaussytometriassa. Tuoteryhmä: Väriaineet Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Koodi: C556 Valmistajat: Dojindo
Bacstain - Bakteerien Elinkelpoisuuden Havaitsemissetti - CTC/DAPI - Valmis käytettäväksi

Bacstain - Bakteerien Elinkelpoisuuden Havaitsemissetti - CTC/DAPI - Valmis käytettäväksi

Bacstain - Bakteerien elinkelpoisuuden havaitsemissetti – CTC/DAPI käyttää bakteerien hengitysaktiivisuutta indikaattorina. CTC tuottaa formazan-väriainetta NAD(P)H:n vähentämisen seurauksena, joka syntyy bakteerien hengitysaktiivisuuden myötä, ja siten värjää valikoivasti aktiiviset bakteerit. DAPI on pieni urasyöppö, joka on spesifinen DNA:n AT-sekvenssille ja tunkeutuu bakteereihin värjätäkseen nukleiinihappoja riippumatta kalvon vaurioista. Tämän vuoksi tätä settiä voidaan käyttää mittaamaan hengitysaktiivisten bakteerien suhdetta kokonaisbakteereihin fluoresoivien kuvien analyysin perusteella jokaisesta värjäyksestä. Koodi: BS09 Valmistajat: Dojindo
Cellstain - Cytored-liuos - Valmis käytettäväksi

Cellstain - Cytored-liuos - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Säilytyslämpötila: -20°C Koodi: C410 Valmistajat: Dojindo
Tomaatti-mozzarella-nuudelit, Ruoka, Taikinapussit, Täytetyt valmiit ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta

Tomaatti-mozzarella-nuudelit, Ruoka, Taikinapussit, Täytetyt valmiit ateriat, Mukavuustuotteet, Pasta

Tomaatit, mozzarella, basilika - kuulostaa hyvin italialaiselta. Ja juuri siltä nämä pastat maistuvat. Vinkkimme: Ripottele päälle parmesaania ja kaada päälle ruskeaa voita! Tomaatit, mozzarella, basilika - kuulostaa hyvin italialaiselta. Ja juuri siltä nämä pastat maistuvat. Vinkkimme: Ripottele päälle parmesaania ja paista! Tarjoiluehdotus 4 kappaletta tomaatti-mozzarellapastaa, kaada sulatettua voita päälle ja tarjoile vihreän salaattipedin kanssa. Vinkkimme: Maistuu erinomaiselta basilika-pestolla!!! Keittoaika Ota pakastetut taikinapussit pussista ja laita ne jo kiehuvaan, suolattuun veteen. Anna pastan keittyä noin 8 minuuttia. Nosta sitten ylös ja valuta. Voit myös paistaa jo keitetyt pastat pannulla voin kanssa ennen tarjoilua. Pakkaus 1.) 50 kappaletta PE-pussissa (suurtalouspakkaus) 2.) 8 kappaletta PE-pussissa (vähittäispakkaus)
Bacstain - CTC Nopea Värjäyssetti - Valmis käytettäväksi

Bacstain - CTC Nopea Värjäyssetti - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö. Koodi: BS02 Valmistajat: Dojindo
ExoSparkler Eksoomi Proteiinimerkitsemissetti - Vihreä - Valmis käytettäväksi

ExoSparkler Eksoomi Proteiinimerkitsemissetti - Vihreä - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Väriaineet Solutestit/ Havaitsemis- ja merkintäpaketit Säilytyslämpötila: 2-8°C Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö. Koodi: EX04 Valmistajat: Dojindo
Akrylamid M-Bis liuos 40% - Valmis käytettäväksi

Akrylamid M-Bis liuos 40% - Valmis käytettäväksi

Sovellus: ElektroforeesiGeneettinen testaus : Amidit Säilytyslämpötila: 2-8°C GHS-piktogrammi: GHS07GHS08 Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö Synonyymi: Propensäureamid 2-Propenamid Akryylihappoamid IUPAC: Prop-2-enamid Ulkonäkö: kirkas väritön liuos UNSPSC-Nro: 41105319 Koodi:1138 Valmistajat:GERBU
Glukoosimittauspakkaus-WST - Valmis käytettäväksi

Glukoosimittauspakkaus-WST - Valmis käytettäväksi

Tuoteryhmä: Solutestit/ Havaitsemis- ja merkitsemiskitit Säilytyslämpötila: 2-8°C Toimitusehdot: huoneenlämpö Koodi: G264 Valmistajat: Dojindo
Kystiinin ottoanalyysisarja - Valmis käytettäväksi

Kystiinin ottoanalyysisarja - Valmis käytettäväksi

Säilytyslämpötila: -20°C Koodi: UP05 Valmistajat: Dojindo