90 mm Petri | 20 ml Valmis Ravintoalusta
IVD | Steriili | pH 7.0 ± 0.2
10 kpl Pakkaus Tyhjöpakkaus
Säilytys 2-12 °C
Parasta ennen 3 kuukautta
Chromogenic KPC Ravintoalusta, käytetään karbapenemijohdannaisten antibiooteille herkkyydeltään vähentyneiden gram-negatiivisten bakteerien havaitsemiseen.
Tuotekoodi:AKL-269
90 mm Petri astia | 20 ml Valmis käyttää Agar
IVD | Steriili | pH 6.0 ± 0.2
10-Pakkaus Tyhjiöpakkaus
Säilytys 2-12 °C
Säilyvyysaika 3 kuukautta
Maissijauhoalusta käytetään Candida-lajien hiivojen viljelyyn, hyfien tai pseudohyfien muodostumisen tutkimiseen, Candida albicansin chlamydospoorien tuotannon tutkimiseen sekä sienten kulttuurien säilyttämiseen.
Alustat erottuvat seoksina, joita käytetään laboratoriotilanteissa mikro-organismien kasvun tukemiseksi, helpottaen tutkimusprosessia. Alustat sisältävät ravinteita, energialähteitä, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä bakteerien, sienten ja muiden mikro-organismien kasvulle ja kehitykselle. Alustoilla voi olla erilaisia koostumuksia, jotka on erityisesti suunniteltu edistämään erilaisten mikro-organismien kasvua, mikä johtaa erilaisiin valmiiksi käytettäviin alustoihin, kuten "veriagar" ja "EMB agar".
Yleisin erityisiin tarkoituksiin käytettävä alusta on "veriagar", joka tarjoaa tarvittavat olosuhteet monien mikro-organismien kasvulle. Toinen yleisesti käytetty alusta on "EMB agar", joka mahdollistaa erilaisten bakteerimikro-organismien eristämisen. Agar on yleinen termi geelimäiselle aineelle, jota käytetään alustan kiinteyttämiseen. Sen kemialliset komponentit on järjestetty tukemaan mikro-organismien ravitsemusta ja lisääntymistä, mikä on ratkaisevan tärkeää mikro-organismien havaitsemiselle ja tutkimiselle.
Alustojen valmistus ja oikea käyttö ovat kriittisiä laboratoriotulosten luotettavuuden kannalta. Oikea sterilointi ja valmistus minimoivat tutkittavan mikro-organismin saastumisriskin samalla kun mahdollistavat sen eristämisen. Lisäksi valmistusvaiheen oikea toteuttaminen mahdollistaa mikro-organismien kasvun ja kehityksen asianmukaisesti. Näiden syiden vuoksi säännölliset tarkastukset ovat myös välttämättömiä kokeellisten tulosten johdonmukaisuuden ja pätevyyden varmistamiseksi.
Mihin Alustaa Käytetään?
Alusta viittaa seoksiin, joita käytetään mikro-organismien kasvattamiseen ja tutkimiseen laboratoriotilanteissa. Alustat tarjoavat tarvittavat ravinteet mikro-organismien eristämiseen, lisäämiseen ja havainnointiin, jolloin bakteerit, sienet ja muut mikro-organismit voivat kasvaa ja siten tulla soveltuviksi erilaisiin testeihin tai analyyseihin. Esimerkiksi potilaalta otetut näytteet taudin syyn diagnosoimiseksi lisätään sopivaan alustaan, ja mikro-organismien kasvua seurataan. Tämä mahdollistaa taudin syyn tunnistamisen ja sopivien hoitomenetelmien valitsemisen.
Alustatyyppien rooli mikro-organismien tunnistamisessa ja analysoinnissa on tärkeä. Selektiivisiä ja rikastettuja alustoja käytetään tiettyjen mikro-organismityyppien eristämiseen ja luokitteluun. Esimerkiksi "EMB agar" auttaa eristämään ja luokittelemaan gram-negatiivisia bakteereja, kun taas "Sabouraud Tube" edistää sienten kasvua. Nämä alustatyypit ovat ratkaisevan tärkeitä mikro-organismien lajien erottamisessa ja kunkin lajin ominaisuuksien määrittämisessä. Agar tässä yhteydessä viittaa alustan lisäaineeseen.
Tuotekoodi: AKL-538
Tube | 5 ml Liquid Medium
IVD | Sterile | pH 7.5 ± 0.2
Packaging: 25 - 50 units
Storage 2-12 °C
Shelf Life 5 months
The Indole Test Tube is used for the detection of indole activity in members of the Enterobacteriaceae family.
Product Code: AKL-337
Tube | 5 ml Solid Agar
IVD | Sterile | pH 7.0 ± 0.2
Packaging: 25 - 50 units
Storage 2-12 °C
Shelf Life 5 months
Simmons Citrate Medium is a solid medium used in standard microbiological analyses to differentiate coliform group gram-negative bacteria based on their citrate utilization.
Product Code: AKL-290
Pähkinäpuusta savustettu sianliha tuo rikkautta tähän mausteiseen herkkuun. Se maistuu hyvältä keitettynä ja paistettuna, hapankaalin kanssa tai keittoaineksena.
Kärntner Kasnudel on kaikkien rakastama klassikko Kärntner-nuudeleiden joukossa. Se on täytetty hienoksi soseutetuilla perunoilla, raejuustolla ja tuoreilla yrteillä sekä ruskealla mintulla.
Kärntner Kasnudel on kaikkien rakastama klassikko Kärntner-nuudeleiden joukossa. Se on täytetty hienoksi soseutetuilla perunoilla, raejuustolla ja tuoreilla yrteillä. Tyypillisen makunsa Kasnudel saa ruskeasta mintusta. Yksinkertaisesti ihanaa!
Isoäidin reseptin mukaan meillä valmistetaan yhä tätä makeaa erikoisuutta Kärntenin keittiöstä. Herkullinen täyte? Kuivattuja päärynöitä (Kletzen), raejuustoa, kanelia ja sokeria.
Tyypillinen maku kasnudelille tulee ruskeasta mintusta. Yksinkertaisesti ihanaa! ...
Pakkauksen sisältö: 50 kappaletta PE-pussissa
Reagenssi sitoutuu kovalentisti solupinnan ja solunsisäisiin proteiineihin ja värjää voimakkaasti kalvorikkoutuneita kuolleita soluja. Lisäksi väri ei vuoda solujen immobilisaation ja permeabilisaation jälkeen. Fluoresenssin intensiivisyyden ero elävien ja kuolleiden solujen välillä värjäyksen jälkeen on merkittävä, ja kuolleet solut voidaan helposti erottaa ja sulkea pois analyysistä virtaussytometriassa.
Tuoteryhmä: Väriaineet
Säilytyslämpötila: 2-8°C
Lähetysolosuhteet: huoneenlämpö
Koodi: C556
Valmistajat: Dojindo
Bacstain - Bakteerien elinkelpoisuuden havaitsemissetti – CTC/DAPI käyttää bakteerien hengitysaktiivisuutta indikaattorina. CTC tuottaa formazan-väriainetta NAD(P)H:n vähentämisen seurauksena, joka syntyy bakteerien hengitysaktiivisuuden myötä, ja siten värjää valikoivasti aktiiviset bakteerit. DAPI on pieni urasyöppö, joka on spesifinen DNA:n AT-sekvenssille ja tunkeutuu bakteereihin värjätäkseen nukleiinihappoja riippumatta kalvon vaurioista. Tämän vuoksi tätä settiä voidaan käyttää mittaamaan hengitysaktiivisten bakteerien suhdetta kokonaisbakteereihin fluoresoivien kuvien analyysin perusteella jokaisesta värjäyksestä.
Koodi: BS09
Valmistajat: Dojindo
Tomaatit, mozzarella, basilika - kuulostaa hyvin italialaiselta. Ja juuri siltä nämä pastat maistuvat. Vinkkimme: Ripottele päälle parmesaania ja kaada päälle ruskeaa voita!
Tomaatit, mozzarella, basilika - kuulostaa hyvin italialaiselta. Ja juuri siltä nämä pastat maistuvat. Vinkkimme: Ripottele päälle parmesaania ja paista!
Tarjoiluehdotus
4 kappaletta tomaatti-mozzarellapastaa, kaada sulatettua voita päälle ja tarjoile vihreän salaattipedin kanssa.
Vinkkimme: Maistuu erinomaiselta basilika-pestolla!!!
Keittoaika
Ota pakastetut taikinapussit pussista ja laita ne jo kiehuvaan, suolattuun veteen. Anna pastan keittyä noin 8 minuuttia. Nosta sitten ylös ja valuta.
Voit myös paistaa jo keitetyt pastat pannulla voin kanssa ennen tarjoilua.
Pakkaus
1.) 50 kappaletta PE-pussissa (suurtalouspakkaus)
2.) 8 kappaletta PE-pussissa (vähittäispakkaus)